Novice


45. Nagrada GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke


Predsednik Pahor sprejel nagrajence GZS

Predsednik Republike Slovenije, Borut Pahor, je 10. aprila gostil delovno kosilo za nagrajence Gospodarske zbornice Slovenije za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke za leto 2012. (Več...)


Zlata regijska priznanja za inovativnost tudi nagrajencem GZS

Med prejemniki zlatih regijskih priznanj za inovacije, ki jih podeljujejo območne oziroma regionalne gospodarske zbornice, so letos tudi:


Armat

 
Lek

Metal Ravne

Vivapen

Nacionalna priznanja GZS za inovativnost tudi prejemnikom letošnje Nagrade GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke

GZS je 17. septembra 2013 podelila priznanja GZS za najboljše inovacije v letu 2012.

Najboljša inovacija po izboru javnosti:

Zlato priznanje:

Srebrno priznanje:


Lek


Vivapen

Prejemniki Nagrade GZS za leto 2012 uspešni tudi v minulem letu

Pred podelitvijo Nagrade GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke za leto 2013 smo lanskoletne nagrajence povprašali:

  • kaj ocenjujete kot največji poslovni uspeh vašega podjetja v letu 2013 oziroma na kateri dosežek vašega podjetja v lanskem letu ste vi osebno najbolj ponosni.
  • glede na to, da je bila lanska rdeča nit podelitve Nagrad GZS optimizem in pozitiven pogled, nas zanima, kaj bi morali po vašem mnenju v Sloveniji storiti, da bomo v letu 2014 izšli iz recesije?
  • tema letošnje podelitve Nagrade GZS je odprtost, zato bi vas za konec želeli vprašati še: kaj vam osebno pomeni odprtost - v svet, za nove izzive, v prihodnost, za spremembe?

Več >>>

Pokrovitelji in partnerji


Generalni pokroviteljSponzor odličnostiZlati partnerZlati pokroviteljiSrebrni pokrovitelj


Bronasti pokroviteljiAmbasadorji nagrad GZSMali pokroviteljGlavni pokrovitelj pogostitve

Pokrovitelji pogostitve