Nagrado GZS za leto 2018 so prejeli:Rok Barbič
STILLES d.o.o.

Rok Barbič je Stilles umestil v enega najpomembnejših igralcev v srednjeevropski regiji na področju celovitega interiernega opremljanja večjih projektov po sistemu Turnkey Solutions Supplier. Od ustanovitve dalje je Stilles izvedel preko 900 projektov doma in po svetu, zgolj v letu 2017 pa so bili prisotni v 20 državah, pripravili 1.770 načrtov, zaključili 50 projektov in v delo vključili 677 dobaviteljev.

Več o nagrajencu

mag. Tomaž Berginc
ETI Elektroelement d.o.o.

Mag. Tomaž Berginc je leta 2007 prevzel vodenje skupine ETI, katere začetki poslovanja segajo v leto 1950. Deluje na področju rešitev za stanovanjske in poslovne inštalacije, distribucije električne energije ter močnostne elektronike. Je tretji največji proizvajalec varovalk na svetu. ETI posluje v preko 60 državah, kjer ustvarijo 92 odstotkov prihodkov. Od leta 2016 so prejeli kar 26 nagrad za inovacije.

Več o nagrajencu

Rudolf Horvat
Saubermacher Slovenija d.o.o.

Rudolf Horvat vodi podjetje Saubermacher Slovenija od oblikovanja družbe leta 2007 dalje in je že preko 40 let aktiven na področju komunalnih dejavnosti. S svojo inovativnostjo, odgovornostjo, strokovnostjo in vizionarstvom prispeva k uspešnosti in ugledu ne le podjetja, temveč tudi celotne komunalne dejavnosti v Sloveniji.

Več o nagrajencu

Srečko Jesenek
Tiskarna JESENEK d.o.o.

Srečko Jesenek je družbo ustanovil leta 1986. Danes družba natisne 600 milijonov termo obstojnih etiket za smolno vezane bruse v 11 tisoč različnih dizajnih, njihovi kupci pa so mednarodni koncerni iz Avstrije, Francije, ZDA, Japonske in drugod.

Več o nagrajencu

Peter Kosin
INEA d.o.o.

Peter Kosin je prevzel vodenje podjetja leta 2010. INEA je vodilno podjetje v Sloveniji na področju industrijske avtomatizacije, računalniškega vodenja procesov in proizvodne informatike. Ima tudi vodilno pozicijo na področju industrijske energetike.

Več o nagrajencu

Dušan Olaj
DUOL d.o.o.

Dušan Olaj je leta 1992 ustanovil Duol, ki je danes svetovno uveljavljeno podjetje na področju projektiranja, proizvodnje in montaže napihljivih hal. Njihovih 1.500 pokritih površin se nahaja v več kot 50 državah sveta in se uporabljajo za športne aktivnosti, koncerte, skladišča, za kmetijske in vojaške namene.

Več o nagrajencu
Pokrovitelji in partnerji


Generalni pokroviteljSponzor odličnostiZlati partner

Zlati pokroviteljBronasti pokroviteljiMala pokroviteljaGlavni pokrovitelj pogostitveMaterialni pokrovitelji