Nagrado GZS za leto 2020 so prejeli:mag. Zdenko Zanoški
Frutarom Etol d. o. o., Škofja vas, Celje

Tovarna arom in eteričnih olj Etol iz Celja beleži skoraj 100-letno tradicijo. Podjetje, ki ima osem odvisnih družb, je leta 2012 kupil izraelski Frutarom, od 2018 pa je del ameriške multinacionalke International Flavors & Fragnances (IFF), ki ga je s ciljem enotne globalne blagovne znamke s 1.1.2021 preimenovala v Tastepoint, d.o.o.

Več o nagrajencu

Marta Kelvišar
ADRIA DOM d. o. o., Črnomelj 

Adria Dom, ki je v 100-odstotni lasti novomeške Adrie Mobil, je proizvajalec mobilnih hišk ter visokokakovostnih šotorov za glampiranje. V skoraj dvajsetih letih obstoja so izdelali več kot 15.000 enot, preko 1.300 v letu 2020. Njihovi produkti se nahajajo v 380 različnih kampih v 30 različnih državah, kjer dosegajo vodilne tržne deleže predvsem na Hrvaškem in v Italiji.

Več o nagrajencu

Marko Lukić
Lumar IG d. o. o., Maribor

Lumar IG je družinsko podjetje, vodilni slovenski proizvajalec skoraj nič-energijskih montažnih objektov, ki s svojo razvojno naravnanostjo, inovativnimi in okolju prijaznimi rešitvami ustvarja trende na področju montažne gradnje tako v Sloveniji kot v tujini.

Več o nagrajencu

Jasna Dominko Baloh
DOBA fakulteta, Maribor

DOBA Fakulteta za uporabne poslovne in družbene študije Maribor je sodoben samostojni visokošolski zavod, ustanovljen leta 2004. Je del Poslovne skupine DOBA, ki deluje že 31 let. Vsi programi fakultete so akreditirani, izvajajo pet dodiplomskih visokošolskih strokovnih programov, pet magistrskih programov in doktorski program.

Več o nagrajencu
Pokrovitelji in partnerji


Generalni pokroviteljSponzor odličnostiZlati partnerZlata pokroviteljaSrebrna pokroviteljaBronasti pokroviteljiAmbasadorji nagradMala pokroviteljaGlavni pokrovitelj pogostitvePokrovitelji pogostitve