Nagrado GZS za leto 2022 so prejeli:


dr. Andrej Lešnjak

 
Q TECHNA d.o.o., Ljubljana

Dr. Andrej Lešnjak je direktor družbe Q Techa od leta 2001. Po zaključku šolanja na Fakulteti za strojništvo v Ljubljani se je zaposlil na Institutu za varilstvo. Leta 1993 je končal enoletno varilsko specializacijo na ESSA v Parizu. Leta 1999 je končal magistrski, leta 2006 pa doktorski študij strojništva.

Več o nagrajencu


Igor Zorko


 
ZZI d. o. o., Ljubljana

Igor Zorko se je leta 1996 (ob študiju in igranju košarke) zaposlil v družinskem podjetju ZZI in po upokojitvi očeta, leta 2006, prevzel vodenje podjetja. Od takrat ga vodi skupaj z bratoma in sestro.

Več o nagrajencu


Ivan Cajzek


 
GIC Gradnje d.o.o., Rogaška Slatina

Ivan Cajzek se je po končani srednji gradbeni šoli v Celju zaposlil v lokalnem gradbenem podjetju v Rogaški Slatini kot gradbeni tehnik in tam vodil različne projekte skoraj 8 let. Leta 1990 je ustanovil svoje podjetje GIC GRADNJE, ki je v obdobju njegovega 32-letnega vodenja postalo prepoznavno gradbeno podjetje v Sloveniji in v delu Hrvaške. Pred nekaj leti preraslo okvirje podjetja in ustanovljena je bila skupina GIC, v kateri partnersko posluje več kot 10 podjetij.

Več o nagrajencu


Primož Mlačnik


 
KO-SI d.o.o., Slovenj Gradec

Primož Mlačnik je direktor podjetja KO-SI d.o.o. iz Slovenj Gradca od leta 2007. Poklicna pot je začel v podjetju Železarna Ravne - Noži in nadaljeval v podjetju Prevent TRO Prevalje. Odločitve sprejema kot kompromis razuma in empatije, ustvarja ekipni duh in ima zmeraj pozitiven odnos..

Več o nagrajencu


Radko Luzar


 
L-TEK d. o. o., Šentjernej

Podjetje v družinski lasti je leta 1994 v Šentjerneju ustanovil Radko Luzar. Po zaključenem študiju na Fakulteti za eketrotehništvo je bil dve leti zaposlen na Inštitutu Jožef Štefan, kjer je aktivno deloval na razvojnih projektih, s poudarkom na uporabi v industriji. V podjetju Iskra Upori je leta 1984 prevzel mesto vodje razvoja v podjetju, leta 1994 pa je začel samostojno podjetniško potjo, iz katere je zrasel današnji L-TEK.

Več o nagrajencu

Pokrovitelji in partnerji


Generalni pokroviteljSponzor odličnostiZlati partnerZlata pokroviteljaSrebrna pokrovitelja


Bronasti pokroviteljiAmbasadorji nagrad GZSMali pokroviteljGlavni pokrovitelj pogostitve

Pokrovitelji pogostitve