Nagrado GZS za leto 2021 so prejeli:


Radovan Bolko

 
Kolektor, Idrija

Radovan Bolko je vso svojo poklicno pot posvetil Kolektorju. Začel je kot štipendist, ko je bil Kolektor relativno majhno, manj znano podjetje. Bil je tehnolog, pa konstruktor in razmeroma mlad postal član poslovodstva. Po najrazličnejših vodstvenih in vodilnih funkcijah je postal glavni izvršni direktor in na koncu še predsednik uprave. Za njegovim krmilom je bil zadnjih osem let.

Več o nagrajencu


Igor Kastelic


 
REM d.o.o., Trebnje

Glavna dejavnost podjetja je proizvodnja zahtevnejših modularnih montažnih objektov na področju Evrope in širše. Specializirani so za projektiranje, izdelavo in montažo zahtevnejših modularnih montažnih objektov in inženiringa. Pretežni del prihodkov (70 %) realizirajo s prodajo različnih tipov bivalnih kontejnerjev ter modularnih montažnih enot oziroma objektov na tujem trgu.

Več o nagrajencu


Nuša Pavlinjek Slavinec


 
ROTO Slovenija d.o.o., Puconci

Nuša Pavlinjek Slavinec je direktorica družb Roto Slovenija d.o.o. in Roto Eco d.o.o. iz Murske Sobote. Vodstvene izkušnje si v družinskem podjetju nabira od leta 2002.

Več o nagrajencu


Dušan Rauter


 
BINTEGRA d.o.o., Hoče

Dušan Rauter je soustanovitelj in direktor družbe od leta 2010. Vizija podjetja je in je vedno bila: zagotoviti podjetjem odlično programsko opremo kadar koli, kjer koli in v kateri koli napravi. Njihov izziv je reševati zapletene probleme s sodelovanjem strastnih in inovativnih ljudi.

Več o nagrajencu


Enzo Smrekar


 
Atlantic Droga Kolinska d.o.o., Ljubljana

Enzo Smrekar je član uprave družbe Atlantic Droga Kolinska od leta 2008 ter direktor družbe od leta 2016. Opravlja tudi funkcijo podpredsednika skupine Atlantic Grupe za delikatesne namaze, Donat in internacionalizacijo.

Več o nagrajencu

Pokrovitelji in partnerji


Generalni pokroviteljSponzor odličnostiZlati partnerZlata pokroviteljaSrebrni pokrovitelj


Bronasti pokroviteljiAmbasadorji nagrad GZSMali pokroviteljiGlavni pokrovitelj pogostitvePokrovitelji pogostitve